2019 Jaarlijs – Relaxplaat

Violetta Zironi – Scene From My Lonely Window

Een jonge dame met een gitaar (of piano), het klinkt als stereotype singer-songwriter. En dat is het eigenlijk ook, maar de folk, country en blues insteek zorgt voor een fijne luisterervaring. Af en toe doet ze denken aan Lana Del Rey, iets dat zeker geen straf is. Door de akoestische insteek is er veel ruimte om weg te dromen bij de muziek. Iets dat zeker op de zomer avonden goed wil lukken.

Helaas telt de EP maar 4 nummers. Gelukkig heeft ze richting het einde van dit jaar nog twee nieuwe nummers uitgebracht. Beide laten een duidelijk ander geluid horen, waarbij er meer ruimte is voor instrumentatie en andere stijlen. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar het concert volgend jaar en wat ze in de toekomst gaat brengen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s