2016 Jaarlijst – Sfeerplaat

{oorspronkelijke bericht geplaatst in december 2016}

Lera Lynn – Resistor

Muziek die kracht begint te winnen als de zon onder is. Dat is wel de beste beschrijving voor dit album. Invloeden uit de rock en country zijn hoorbaar. Hier en daar wat uptempo songs maar voornamelijk een donker geluid. Heerlijk sfeervol deze pop(-rock) plaat.

De mensen die het tweede seizoen van True Detective gezien hebben kennen haar misschien al. Zo donker en ziel doorsnijdend als dat ze daar was is ze hier niet. Gelukkig maar, ik zou daar zowaar depressief van worden. Resistor is een heerlijke warme plaat geworden, met sfeervolle vocalen die je direct mee sleuren. Talent alom en voornamelijk de veelzijdigheid valt op. Het is een plaat die het in de zwoele zomerse avonduren goed doet. Maar ook tijdens de koude winteravonden. En met een speelduur van zo’n 45 minuten precies de juiste lengte.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s