2016 Jaarlijst – Introductie

{oorspronkelijke bericht geplaatst in december 2016}

2016 komt weer aan zijn eind en zoals het traditie is komen dan de lijstjes weer uit de kast. Recensies van het hele jaar worden weer doorgelezen, albums worden weer opnieuw beluisterd en gemiste albums worden snel nog even ingehaald. Ja in enkele dagen vliegen we nog eventjes het hele jaar door. Of in ieder geval zo’n 16 albums van dit jaar.

Het terugblikken op dit jaar, wat al snel werd uitgeroepen tot ergste ooit, laat ik lekker aan beter bekwaamde mensen over. Het enige wat ik wil doen is nog even een moment genieten van de kwaliteiten van Leonard Cohen alvorens we beginnen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s