2015 Jaarlijst – Nr. 6

{oorspronkelijke bericht geplaatst in december 2015}

Disturbed – Immortalized

Disturbed is terug. Eigenlijk zegt dat al genoeg en het feit dat ze dan ook nog eens op de 6de stek staan laat helemaal blijken dat dit niet zomaar een nieuw album is geworden. Het album is het meest afwisselendst van de 6 en Draiman levert hier ook zijn beste zang prestaties. Als dat nog niet genoeg is staat hier tevens de beste cover die ze ooit gedaan hebben op (The sound of Silence). Toch zit er een klein smetje op dit album en dat is het nummer Fire it Up, een nummer wat niet past in de rest van het album en ook niks toevoegt. Liever hadden ze deze ingewisseld met een van de 3 bonus nummers, nu moeten we dit helaas nog zelf vervangen. Een klein smetje op een verder voortreffelijk comeback album.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s