2015 Jaarlijst – Nr. 9

{oorspronkelijke bericht geplaatst in december 2015}

Dave Gahan & Soulsavers – Angels & Ghosts

Deze keer heeft Gahan de leidende rol en is Soulsavers te gast. Veel maakt het niet uit want, net zoals op het vorige album, zijn de nummer weer heerlijk sfeervol. De bluesrock die Soulsavers hier ten horen brengt past perfect bij de zang van Gahan, die hier trouwens veel meer een leidende rol pakt. De toevoeging van een orkest maakt het geheel af en uiteindelijk hebben we een sfeervol album wat zowel in de zomer als de winter het goed doet. Jammer is dat het geheel maar een speelduur heeft van zo’n 38 minuten. En aangezien er tussen het vorige album en deze al 3 jaar zit zal het wel weer een paar jaar duren voordat we hiervan een opvolger hebben.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s