2015 Jaarlijst – Herfst album

{oorspronkelijke bericht geplaatst in december 2015}

Chis Cornell – Higher Truth

Chris Cornell kennen we van Audioslave en Soundgarden en de verschillende samenwerkingen die hij heeft gedaan. Hij staat bekend om zijn geweldige stem en is daarom ook een graag gehoorde artiest. Toch is zijn solo werk altijd wat wisselvallig en lijkt het erop dat hij vooral goede muziek maakt met goede artiesten om hem heen. Toch weet hij dit jaar met zijn solo album indruk te maken.

De keuze voor een akoestische setting doet het goed. De nummers kabbelen soms wat voort en zijn bij vlagen wel erg zoetsappig, maar dankzij de zang blijft het fijn om te horen. Het album werkt perfect in de donkere koude dagen (nou ja zeg, koud? Het is gewoon weer dik 10 graden boven nul in deze winter). En dankzij de akoestische setting is het makkelijk op te zetten als achtergrond muziek als je weer eens met je visite rond de openhaard zit.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s