2015 Jaarlijst – introductie

{oorspronkelijke bericht geplaatst in december 2015}

De meest vervelende tijd van het jaar is dan eindelijk hier. Een heel muziekjaar gaan samenvoegen in een lijst (je moet er maar van houden al die lijstjes). Dit levert regelmatig vervelende situaties op, want welk album verdiend nou die nummer 1 positie en wat was nou eigenlijk het lekkerste zomer album dit jaar. En om het proces wat makkelijker te maken is er ook nog een zesde categorie bijgekomen, het knaller album van het jaar. Dit allemaal zorgt voor veel (her)luister werk en schrijfwerk wat dan ook veel tijd opslokt. Daarom een korte inleiding deze keer voordat we morgen beginnen met aftellen. En geniet er vooral van.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s