2013 Jaarlijst – Nr. 4

{bericht oorspronkelijk geplaatst in december 2013}

Airbag – The Greatest Show on Earth

In de Jaren 70 was er Pink Floyd, in de Jaren 10 van de 21ste eeuw is er Airbag. Over het in 2011 uitgebrachte album (All Rights Removed) werd gezegd dat als Pink Floyd nog bestond dat hun nieuwe album zou zijn. Tja als dat wordt gezegd over jou eigen werk dan mag je toch wel blij zijn.

Op dit album zijn de Floyd invloeden weer duidelijk aanwezig echter wel aangesterkt met wat meer (en steviger) gitaar werk. Over een paar jaar is de plek van Another Brick in the wall in de top 2000 overgenomen door een van de geweldig nummers van Airbag.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s