2013 Jaarlijst – Nr. 2

{bericht oorspronkelijk geplaatst in december 2013}

Riverside – Shrine Of New Generation Slaves

Na een meer metal gericht album werd het tijd om eens terug te grijpen naar vroeger. Een album wat erover gaat dat de mens een slaaf van zichzelf wordt, vormgegeven doormiddel van een 70’s prog album, heerlijk. De typische Riverside elementen zijn hoorbaar maar ook is er genoeg nieuws te ontdekken. Hier horen we een band die niet bang is om zichzelf te vernieuwen ook al is het doormiddel van een oudere sound.

En een extra cd met twee nummer van zo’n 10 minuten laten horen dat deze heren daadwerkelijk meerdere stijlen muziek kunnen voortbrengen. Dit brengt hoop voor het solo werk van de zanger, en uiteraard voor het volgende album. Ik kan niet wachten tot ik eindelijk de lp op kan leggen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s