2013 Jaarlijst – Herfst Album

{bericht oorspronkelijk geplaatst in december 2013}

Radical Face – The Family Tree: The Branches

Ben Cooper en zijn gitaar, en af en toe een mondharmonica, dat zijn de ingrediënten voor Radical Face die in 2011 begon met The Roots en dit jaar het tweede deel van het drieluik uitbrengt. Dankzij de reclame van Nikon is hij wat bekender geworden maar het grote publiek weet hem nog steeds niet te vinden. Echt erg is dit overigens niet omdat dit zich het beste verhoud in een klein simpel zaaltje waar de emotie en het verhaal echt tot leven komen.

The Branches is weer een sfeervolle plaat geworden die het verhaal over de fictieve familie (welke is gebaseerd op zijn eigen leven) weer verder uitbreid. De emotie en gevoelens zijn akelig voelbaar en weten je dan ook het gehele album mee te slepen. De simpele gitaar muziek weet een geweldige sfeer te brengen en dit album is dan ook bij uitstek geschikt voor achtergrond muziek. Maar laat je niet misleiden dit is zeker een grootheid.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s